Min kära home-stay

Oj oj oj vilken helg. i fredags fick vi äntligen träffa våra home-stay föräldrar som man varit både pirrig och förväntansfull inför. Och vilken klockren träff,  pappan i familjen var en trevlig 68årig man vid namn Sadaya Fujita.
Trots att han aldrig hade studerat Engleska så kunde han en hel del och vi satt uppe första kvällen till kl 01:00 och pratade om Sverige, Japan, Relgion, valjakt och mycket mycket mer.

På lördagen så åkte vi efter en trevlig frukost upp till norra delen av Iberaki provinsen där vi gick på ett underbart “hotspring” uppe i bergen. Helt underbart faktiskt och precis det jag behövde efter en intensiv vecka med fullspäckat program.

Sedan på kvällen så fick jag följa med ut på en Kaiten Sushi resturang där sushin skickas runt på ett rulband. Ni som inte tror mig så testade jag faktiskt till och med äkta sushi!! Bild här under. Men jag måste erkänna att jag nog inte kommer att äta det på ett tag, det var inte så jätte snällt mot min mage.

Jag hade en helt underbar helg och många djupa samtal med min värdfamilj och ser fram emot att kunna besöka dom igen. Tack för eran uppoffring att ta emot mig i erat hem.

KG

Några bilder från helgen

Other news